chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

Zij doen ‘t! Onze nieuwe, groeiende en vaste medewerkers die houden van Twente.

Werk je voor de gemeente Twenterand, dan zit je vol verhalen. Over je werkplek, je taken en de saamhorigheid. Binnen Twenterand zijn we één groep. We voelen ons verbonden met elkaar, de maatschappij en de inwoners. En dat merk je aan alles. Lees hier de vonkjes van onze medewerkers.

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met gebouw op de achtergrond

De vonk van Zamina

Als jurist voor vastgoed en grondzaken werkt Zamina met veel plezier en trotsheid aan mooie projecten zoals de visie in Vriezenveen-Zuid. Een jonge collega die op weg is om een…
Zakelijke portretfoto van man buiten met straat op de achtergrond

De vonk van Tijmen

Sinds de winter van 2022 versterkt Tijmen de gemeente Twenterand op een mooie positie met tal van verantwoordelijkheden. Een unieke situatie en werkplek dat hem bijzonder goed bevalt.
Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met natuur op de achtergrond

De vonk van Renate

Alles wat met kabinetstaken, protocol en representatie te maken heeft ligt bij Renate. Werken voor deze mooie gemeente: dat doet Renate dagelijks met veel plezier.
Zakelijke portretfoto van man buiten met gebouw op de achtergrond

De vonk van Randolph

Als veelzijdige medewerker balanceert Randolph tussen de groep nieuwe en vaste medewerkers. Na een paar jaar Twenterand voelt hij zich al helemaal thuis in de wereld van kwaliteit.
Zakelijke portretfoto van man buiten met gebouw op de achtergrond

De vonk van Niels

Niels werkt graag voor de gemeente Twenterand. Hij repareert het wagenpark, landbouwmachines en ander gereedschap.
Portretfoto van man buiten met een veiligheidshemd aan en natuur op de achtergrond

De vonk van Niek

Toezichthouder Niek weet als geen ander wat er speelt bij civieltechnische werken. Door zijn inzet en betrokkenheid bij projecten heeft hij veel contact met de inwoners en aannemers.
Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met een woonwijk op de achtergrond

De vonk van Kirsten

Echtheid in je werk. Ruimte, vrijheid en impact maken. Al ruim 20 jaar ervaart Kirsten deze belofte van de gemeente Twenterand aan haar medewerkers.
Zakelijke portretfoto van man buiten met een woonwijk op de achtergrond

De vonk van Jurre

Jurre verbetert sinds januari de datakwaliteit in de systemen. Moet er een rapportage komen? Jurre draait ze graag voor iedereen in elkaar.