chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Zamina

Portretfoto van vrouw buiten met een natuur op achtergrond

“Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijn nieuwe kennis ook kan toepassen in mijn werk.”

Op haar jonge leeftijd heeft Zamina (23 jaar) al een mooie functie te pakken bij de gemeente Twenterand. Als jurist voor vastgoed en grondzaken werkt ze met veel plezier en trotsheid aan mooie projecten zoals de visie in Vriezenveen-Zuid. Een jonge collega die op weg is om een echte impactmaker te worden.

 

Op dit moment houdt Zamina zich voornamelijk bezig met het opstellen van overeenkomsten, voeren van gesprekken over grond met inwoners, bedrijven en verenigingen. Ook is ze het aanspreekpunt voor haar collega’s als zij juridische vragen hebben. Juist deze afwisseling maakt de functie voor haar interessant.Ik vind het leuk om op meerdere manieren bezig te zijn met het recht. Zo ben ik bijvoorbeeld in de ochtend bezig met het opstellen van een overeenkomst en in de middag bezig met een groot en nieuw project met mijn afdeling.”

“De flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijn nieuwe kennis ook kan toepassen in mijn werk.”

Betrokken collega’s

De laagdrempeligheid en openheid onder collega’s valt Zamina ook op. “Je kunt collega’s gemakkelijk benaderen voor vragen of om even met elkaar iets te bespreken. Dit maakt mijn werk extra interessant. Met de collega’s waar je het vaakst mee samenwerkt heb je korte lijntjes. Zo kan ik voor een korte vraag of met een kopje koffie het weekend bespreken even langs het bureau van mijn collega.”

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met gebouw op de achtergrond

Hybride werken

Naast haar werk bij de gemeente is Zamina bezig met haar master Privaatrecht. “De gemeente houdt hier rekening mee. Hierdoor kan ik mijn werkweek zo indelen waardoor ik mijn studie en mijn werk tegelijk kan doen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat ik mijn nieuwe kennis ook kan toepassen in mijn werk. Ik vind het erg fijn dat er wordt meegedacht.” Dat het hybride werken hieraan bijdraagt vindt ze fijn. “Als ik online kan deelnemen aan een vergadering doe ik dit graag, dat is toch dat stukje ruimte dat je krijgt.”

 

Qua landschap zit Zamina wel goed in Twente. Een boswandeling houdt ze het meeste van. Maar ook de bergen in het buitenland blijven favoriet bij Zamina.