chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Randolph

Zakelijke portretfoto van man buiten met gebouw op de achtergrond

“Door samen te werken leer je juist direct alles in de praktijk.”

Als veelzijdige medewerker balanceert Randolph tussen de groep nieuwe en vaste medewerkers. Na een paar jaar Twenterand voelt hij zich al helemaal thuis in de wereld van kwaliteit in de BRP, Burgerlijke Stand (geboorte/huwelijk/overlijden) applicatiebeheer iBurgerzaken en naturalisatie.

“Wat mijn werk zo interessant maakt, is de breed inzetbaarheid en het loslaten van afgebakende werkzaamheden. Ook de multidisciplinaire samenwerkingen geven een gevoel van voldoening. Vooral als ambassadeur bij de herinrichting van het gemeentehuis. In korte tijd hebben we met een klein team een soepel inschrijfproces opgezet voor de Oekraïense vluchtelingen. Dat geeft me echt een gevoel van trots.”

“Door samen te werken leer je juist direct alles in de praktijk.”

Leren door samenwerken

Ondanks de krappe onderwijsbudgetten om een verdiepingsslag in je vakkennis te maken, spreken de grote ambities van de relatief kleine gemeente Randolph juist aan. “Door samen te werken leer je juist direct alles in de praktijk. Een prachtig voorbeeld is de verplichting om een briefadres te verstrekken op het adres van de gemeente.  Deze procedure hebben we als Burgerzaken samen met Samenleving vormgegeven. Zo kunnen we (meestal) met een éénduidige werkwijze de burger informeren en verder helpen.

Zakelijke portretfoto van man buiten met tuin en auto op achtergrond

Ik werk graag in Twenterand

Randolph werkt en woont graag in Twenterand. “Ik woon zelf in Aadorp, een gezellig klein dorpje aan de rand van Almelo. Maar de drukte en levendige infrastructuur van een grote stad heeft ook zo zijn eigen charme.”