chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Niels

Zakelijke portretfoto van man buiten met gebouw op de achtergrond

“Het persoonlijke contact met collega’s is de kracht van een fijne werkplek”

Woonachtig in het buitengebied van Twenterand, hardwerkende boer op eigen land en verzorger van hobbydieren. Niels de Witte draait zijn hand niet om voor extra werk. Niels werkt graag voor de gemeente Twenterand. Hij repareert het wagenpark, landbouwmachines en ander gereedschap. Na een half jaar is Niels dan ook niet meer weg te denken als allround monteur.

 

Niels is inmiddels gesetteld in zijn functie en op zijn werklocatie, de gemeentewerf in het Twentse dorp Vroomshoop. “Als werkplaats monteur ben ik het eerste aanspreekpunt, ze weten me altijd te vinden voor reparaties of advies. Collega’s komen van verschillende locaties, buitendienst of vanuit het gemeentehuis zelf. Onderling zorgen we ervoor dat de klus wordt geregeld. De prettige werksfeer en het persoonlijke contact met collega’s is de kracht van een fijne werkplek. Zo krijg je ook interesse en belangstelling voor het werk dat wordt verricht bij de gemeente Twenterand.”

“Het persoonlijke contact met collega’s is de kracht van een fijne werkplek.”

Trots op werkplaats

“Mijn uitdaging is om alles weer veilig op de weg te krijgen en machines zo kort mogelijk stil te laten staan. Ik heb een mooie vrije werkplaats/garage waar alles aanwezig is. Zo heb ik een smeerput, oliesysteem en hefbruggen. Deze is toegankelijk voor elke machine en voorzien van alle benodigde gereedschappen. Dit helpt mij om elke reparatie goed te kunnen uitvoeren zodat alles weer veilig de weg op gaat. Ik ben echt trots op mijn werkplaats!”

Zakelijke portretfoto van man buiten met een woonwijk en auto op de achtergrond

Persoonlijke groei

Binnen de gemeente Twenterand helpen ze de medewerkers bij het ontdekken en benutten van hun talenten. Zo krijgt Niels de kans meer kennis op te doen over de nieuwste machines. “De gemeente vindt groei en ontwikkeling belangrijk. Door een studie te volgen kan ik het onderhoud en keuringen van de nieuwste machines uitvoeren.”