chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Kirsten

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met gebouw op de achtergrond

“Een breed scala aan werkzaamheden houdt het werk interessant”

Echtheid in je werk. Ruimte, vrijheid en impact maken. Al ruim 20 jaar ervaart Kirsten Postma (44 jaar) deze belofte van de gemeente Twenterand aan haar medewerkers. Iets wat haar al jaren een positief gevoel geeft.

 

Geen enkele dag is hetzelfde, daar zorgt Twenterand wel voor. Op het gemeentehuis is het een dynamische werkomgeving waar je elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomt. Dat geldt ook voor Kirsten en haar betekenis voor het onderwijs. Naast een gevarieerd takenpakket lost ze uiteenlopende problemen op. “Wat ik precies doe? Teveel om op te noemen. Het varieert van onderwijsachterstandenbeleid, tot gymuren voor het bewegingsonderwijs, subsidieregelingen en – aanvragen en afstemming over inspecties bij de kinderopvang. Ook helpen we scholen met allerlei taken voor nieuw – of verbouw. Op dit moment is laaggeletterdheid een actueel onderwerp waar ik mij 100% voor inzet. Het hebben van een breed scala aan werkzaamheden houdt het werk interessant. Het zorgt voor afwisseling en genoeg uitdaging. Ook biedt het mij de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in mijn rol.”

“Het zijn echte doeners die graag de mouwen opstropen en er voor gaan.”

Betrokken bij de gemeenschap

Twenterand en Kirsten zijn een goede match. Als echte impactmaker neemt Kirsten haar verantwoordelijkheid: “Door mijn werk bij Twenterand ben ik betrokken bij de gemeenschap en heb ik een positieve invloed op de lokale samenleving. Ik kom mijn afspraken na en zorg ervoor dat ik mijn werk goed uitvoer. Ik kan echt mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeente. En daar ben ik trots op.”

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met een woonwijk op de achtergrond

“Door veel samen te doen bereik je meer”

Voor Kirsten zijn de goede contacten met scholen, schoolbestuurders en andere organisaties belangrijk. “Door veel samen te doen bereik je meer voor de inwoners van Twenterand. En dat zorgt voor het magische, gouden randje in mijn werk.”

 

Kirsten geniet van de Nederlandse natuur. Een omgeving waar ze ontspant, sport en plezier heeft. Ook de verre reizen naar Azië hebben haar mooie herinneringen gegeven. Iets dat ze herkent in haar werk. Want werken op een unieke plek waar ruimte en vrijheid is, maakt voor haar het verschil.