chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Renate

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met natuur en gebouw op de achtergrond

“Er zijn zoveel mooie bedrijven te vinden. Dat maakt juist mijn functie en deze werkgever interessant”

Als kabinetsmedewerker is Renate (46 jaar) een spin in het web op het gemeentehuis van Twenterand. Alles wat met kabinetstaken, protocol en representatie te maken heeft ligt bij Renate. Werken voor deze mooie gemeente: dat doet Renate dagelijks met veel plezier.

“Voor de gemeente Twenterand begeleid ik bezoeken van de burgemeester en het college in het kader van representatie. Daarnaast organiseer ik evenementen voor de gemeente. Door mijn functie heb ik contact met veel verschillende mensen binnen de organisatie. Daarbij ervaar ik een prettige samenwerking.”

“Er zijn zoveel mooie bedrijven te vinden. Dat maakt juist mijn functie en deze werkgever interessant”

Maatschappelijk betrokken

Bij de gemeente Twenterand luisteren ze naar de inwoners. Op alle niveaus. Ze luisteren naar iedereen die hier leeft, woont en werkt. Ze voelen zich maatschappelijk betrokken. Daarom voelt Renate zich vanaf dag één thuis bij Twenterand. De combinatie tussen wonen en werken in Twenterand is voor Renate belangrijk. Als rasechte Vriezenveense kent Renate de streek, de mensen. Ze weet de verbinding te leggen. En dat is heel belangrijk voor haar rol als sleutelfiguur.

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met natuur op de achtergrond

“Ik ga voor het platteland”

“Ook bij de gemeente Twenterand gebeurt er van alles. Kijk alleen maar naar de economie en de werkgelegenheid in Twenterand. Er zijn zoveel mooie bedrijven te vinden. Dat maakt juist mijn functie en deze werkgever interessant.” Renate zit echt helemaal op haar plek. Niet alleen voor de publieke sector maar ook als inwoner van Twenterand. “Ik kan genieten van de ruimte en de natuur. Het stadse leven is voor even leuk, maar ik ga toch voor het platteland.”