chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Jelena

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met gebouw op de achtergrond

“Regionaal leren we allemaal van elkaars kennis en kunde”

Jelena Mittendorff (34 jaar) heeft het getroffen met haar werk bij Twenterand. Als contractmanager en beleidsmedewerker maatschappelijke ondersteuning combineert ze twee rollen in een sociale omgeving waar het welzijn van de inwoners altijd centraal staat.

 

In oktober 2020 begon Jelena haar carrière bij Twenterand en is inmiddels een trotse collega. “We voelen ons betrokken bij iedereen in Twenterand. Doordat de verantwoordelijkheid laag ligt in de organisatie, hebben onze inspanningen een grotere impact. Je ziet het effect van je werkzaamheden. Dat is wat mij aantrok tot Twenterand.” Naast verantwoordelijkheid is er ruimte voor eigen initiatief, iets wat binnen de afdeling van Jelena van essentieel belang is. “Als beleidsmedewerkers binnen het sociaal domein willen we beleid (blijven) ontwikkelen die enerzijds de inwoner ten goede komt, maar die anderzijds in balans moet zijn met de financiële situatie waar veel gemeenten in zitten. Twenterand vertrouwt op de expertise van haar medewerkers binnen hun vakgebied.”

“Je ziet het effect van je werkzaamheden. Dat is wat mij aantrok tot Twenterand.”

Regionale kennis en kunde

Bij een gemeente is veranderen en meebewegen noodzakelijk. Door de komende organisatieverandering ontstaan er positieve ontwikkelingen. De stap om samen te groeien komt steeds dichterbij. Volgens Jelena heerst er een sterk gevoel van collegialiteit en is de sfeer goed. “We helpen elkaar waar nodig. Ook werken we als Twenterand veel samen met andere gemeenten in de regio Twente. Regionaal leren we veel van elkaar en benutten we elkaars kennis en kunde. Zo bouwen we binnen Twente een uitgebreid netwerk op.

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met natuur op de achtergrond

Prachtlocatie

Ook voor Jelena is de Engbertsdijksvenen een prachtige plek. Samen met haar gezin geniet ze regelmatig van het Zandstuvebos en bewandelen ze het Kabouterpad. Een feest voor hun peuter!