chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Elif

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten met natuur op de achtergrond

“Twenterand is een goede plek om je carriere te starten”

In haar werk is Elif Yilmaz (31 jaar) een verbindende schakel tussen behoefte en voorziening. Vanuit die rol luistert ze naar de gemeente op een breed scala aan informatie vraagstukken. En laat dat ook net iets zijn wat de gemeente graag doet naar haar medewerkers.

“Binnen Twenterand voer je regelmatig ontwikkelgesprekken met je leidinggevende. Tijdens zo’n gesprek geef je aan wat je nodig hebt om je functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Er wordt goed naar je geluisterd en dat vind ik erg prettig. Twenterand is een goede plek om je carrière te starten of verder te ontwikkelen. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid waardoor je in korte tijd veel leert.”

“Het gouden randje in mijn werk als Informatieadviseur/CISO is de vrijheid die ik krijg om te bepalen waar en wanneer ik werk. Die flexibiliteit is heel fijn met een jong gezin.”

Opleidingsmogelijkheden

Ook de aanwezige opleidingsmogelijkheden helpen Elif om haar vertrouwen te versterken als deskundig gesprekspartner op bv het gebied van cybersecurity. “Door deze groei ben ik extra trots op mijn werk waar ik een bijdrage lever aan de informatiebeveiliging binnen Twenterand.”

Zakelijke portretfoto van vrouw in een woonwijk

Samen doen we ‘t

“Binnen Twenterand hebben we korte lijnen en een informele cultuur. Als onderdeel van een gemotiveerd team met enthousiaste collega’s is er ruimte voor nieuwe ideeën.

Sinds een jaar werkt Elif bij Twenterand. Een werkplek in een omgeving waar bossen en heidevelden elkaar afwisselen. Elif kan echt genieten van de rust en natuur. “Eén van de mooiste bossen vind ik het Eerder Achterbroek. Hier kan ik mooie wandelingen en herinneringen maken.”