chevron Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding link_out minusnotification-closeplusquote-left quote-right search-glass third vind-je-vonk #werkenbijtwenterand Ga naar de inhoud

De vonk
van Diana

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten een gebouw op de achtergrond

“Glimlachend naar het werk, glimlachend weer naar huis”

Drie jaar geleden begon Diana Harbers (56 jaar) aan een nieuwe uitdaging. Een nieuwe baan op een bijzondere werkplek. Ze is het eerste aanspreekpunt op het Manitobaplein in Vriezenveen en een vast gezicht van het serviceteam. Deze stap levert Diana nog steeds die ene glimlach op.

“Glimlachend naar het werk, glimlachend weer naar huis”

“We kijken naar elkaar om”

Een vonkje kan iets heel klein zijn. Maar groot genoeg voor echt ‘werkgeluk’. Dat geldt zeker voor Diana. Met een voorliefde voor dorpen en oude gebouwen rijdt ze met een lach op haar gezicht naar het werk. En na een lange werkdag wandelt ze met een voldaan gevoel de deur uit. “Het is dat dorpsgevoel wat Twenterand interessant maakt. Een ‘no-nonsens’ mentaliteit. Collega’s helpen elkaar verder, iedereen is bereid om een extra stapje te zetten. Ook als het buiten je werkzaamheden ligt. We kijken echt naar elkaar om.”

Blije mensen stralen

Als werkgever wil je dat je medewerkers blij zijn. Want blije mensen stralen. Daarom is Diana voor  Twenterand niet meer weg te denken. Aan de balie staat ze inwoners, instanties en organisaties te woord. “Ik ben blij dat ik mensen kan helpen. Soms komen ze ergens niet uit. Soms is een luisterend oor voldoende. Deze afwisseling is één van de mooiste onderdelen van mijn werk.”

Zakelijke portretfoto van vrouw buiten en een weide op de achtergrond

“Samen sparren wat jij nodig hebt”

Het serviceteam is ook verantwoordelijk voor de kennismakingsgesprekken met nieuwe medewerkers. Door deze gesprekken creëren ze een optimale samenwerking tussen het servicepunt en de collega’s. Twenterand geeft hiermee eigenaarschap en dat is iets wat Diana waardeert. “Bij Twenterand kijken ze naar jou als persoon. Wat heb jij nog meer in je mars, waar sta jij voor open. Soms halen ze je uit je comfortzone of geven ze net dat ene duwtje in je rug. Samen sparren wat jij nodig hebt om verder te groeien.”